Χάρτης και Πρόσβαση

Με αυτοκίνητο από τα Χανιά


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Πρόσβαση από αεροδρόμιο Χανιών:

Ακολουθείτε την διαδρομή αεροδρόμιο Σούδα-Ρέθυμνο. Συγκεκριμένα 7χλμ. Από το αεροδρόμιο στρίβετε αριστερά για Σούδα. Μετά μπαίνετε στην εθνική οδό με κατεύθυνση Ρέθυμνο, θα συνεχίσετε ως τον κόμβο Ηράκλειο – Ρέθυμνο- Ατσιπόπουλο θα περάσετε κάτω από την γέφυρα με κατεύθυνση προς Ηράκλειο 75 . Η επομένη ταμπέλα που θα δείτε στα δεξιά σας είναι Πηγιανός κάμπος- Σφακάκι. Εκεί ακριβώς δεξιά βρισκεται και η έξοδος όπου θα στρίψετε στον παράλληλο δρόμο . Θα προχωρήσετε στον παράλληλο δρόμο και στα 600 περίπου μέτρα βρισκεται ένα βαφείο αυτοκίνητων εκεί θα σας περιμένουμε για να σας οδηγήσουμε στην Βίλλα Ερατώ.

Με αυτοκίνητο από το Ηράκλειο


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

 Από αεροδρόμιο Ηρακλείου:

Από αεροδρόμιο Ηρακλείου:  Ακολουθείτε τον πλατύ δρόμο ο όποιος φεύγει από την έξοδο του αεροδρόμιου προς την εθνική οδό . Η πρώτη έξοδος στην εθνική οδό θα σας βάλει στην λωρίδα που σας πηγαίνει Ρέθυμνο . Μόλις δείτε την ταμπέλα  Σκαλέτα στα δεξιά σας μηδενίστε το κοντέρ του αυτοκίνητου και στα 4χλμ. θα δείτε μια άλλη ταμπέλα Σταυρωμένος-Σφακακι-Ρέθυμνο έξοδος παλαιά οδός . θα ακολουθήσετε δεξιά την έξοδο στην παλαια οδό και εκεί θα σας περιμένουμε για να σας οδηγήσουμε στην Βίλλα Ερατώ .

 

Με λεωφορείο έως την πόλη του Ρεθύμνου

Η διάρκεια έως  περίπου 1 ώρα και 15 λεπτά από τα Χανιά και 1 ώρα και 30 λεπτά από  το Ηράκλειο. Τα δρομολόγια μπορείτε να τα δείτε στο παρακάτω link  http://www.bus-service-crete-ktel.com/timetable.php?lg=1